Seneste nyheder

6ix9ine laver en God's Plan pt. 2

Mange kender Tekashi69 eller bare 6ix9ine som værende en reckless og til tider lidt irriterende type, han viser dog nogle andre sider for tiden. 6ix9ine der selv er halv mexicaner og puertoricaner, er i øjeblikket en tur forbi Den Dominikanske Republik. Den caribiske ø der eller byder på smuk natur og store resorts, lider også under dens enorme fattigdom, korruption og kriminalitet, hvilket gjorde stort indtryk på den amerikanske rapper.

6ix9ine tog derfor en tur ud af det lækre resorts og mødte det dominikanske folk i øjnehøjde. Det resulterede i en masse pengesedler der ellers blev delt ud i flæng alt imens folk kom løbende for at få fingrene i en lille mønt.

A little goes a long way <3


Hommage IvS, Toldbodgade 51B, DK-1253 København K

All rights reserved Hommage 2018-2020

som en HOMMAGE til den internationale scene Præsenterer vi dig for musik landskabet og dets forskellige kulture, lyd og sprog.

Fra favela til banlieue, find det nyeste og mest relevante musik. hold dig opdateret med udenlandske artister og tendenser

 

/oʊˈmɑːʒ/