Seneste nyheder

The Weeknd er albumklar !

FINALLY ! Vi har alle ventet på det her øjeblik. The Weeknd er endelig færdig med sit kommende album. De fleste vidste måske ikke at den canadiske "Starboy" overhovedet var i gang. For den flittige Instagram bruger, er det dog ikke noget nyt. Mr. Abel himself har over den sidste måned teaset hvad der ligner et album med masser af stories og ikke mindst billeder af ham i studiet. Vi hørte først nyheden da den nybagte babydaddy Travis Scott, i et tweet gakkede ud

over det kommende album

Men hvem siger det album, egentlig er færdigt ? - no worries "Starboy" himself bekræfter det i et opslag på Instagram i bedste The Weeknd manér - nonchalant og uden det helt store postyr.

'Starboy' var det seneste album, og mange mente det, var en lidt anderledes Abel vi fik lov til at høre. Det tyder dog på at vi får den "gamle" The Weeknd tilbage, hvert fald hvis man spørger Travis Scott.

Tidligere album inkluderer bl.a. Trilogy (2012), Kiss Land (2013), Beauty Behind The Madness (2015) og sidst men ikke mindst starboy (2016). Hvis du er inkarneret fan, husker du også hans første mixtapes House Of Balloons (2011), Thursday (2011) og hvert fald (2011).