Seneste nyheder

Maître Gims er klar med hele 40 nye numre !

Maitre Gims droppede i fredags albummet 'Ceinture Noire', på albummet ligger der ikke mindre end 40 nye tracks fra den franske sanger. Albummet 'Ceinture Noire' er det tredje studiealbum i rækken, og byder på et par forskellige features. Du kan bl.a. glæde dig til navne som MHD, Quincy, Sofiane og selveste Lil Wayne .

Som forløber for albummet, udgav Maître Gims de tre singler 'Min Gna', ' Loup Garou' og senest 'La Même'. Albummet er en samling af velkendte samt nye tracks, derudover har sangeren leget med forskellige udgaver af en håndfuld sange som du også kan finde på albummet.

FYI: Ceinture Noire = sort bælte

Maître Gims ft. Sofiane - Loup Garou


Hommage IvS, Toldbodgade 51B, DK-1253 København K

All rights reserved Hommage 2018-2020

som en HOMMAGE til den internationale scene Præsenterer vi dig for musik landskabet og dets forskellige kulture, lyd og sprog.

Fra favela til banlieue, find det nyeste og mest relevante musik. hold dig opdateret med udenlandske artister og tendenser

 

/oʊˈmɑːʒ/