The Weeknd er albumklar !

March 26, 2018

FINALLY ! 
Vi har alle ventet på det her øjeblik. The Weeknd er endelig færdig med sit kommende album. De fleste vidste måske ikke at den canadiske "Starboy" overhovedet var i gang. For den flittige Instagram bruger, er det dog ikke noget nyt. 

Mr. Abel himself har over den sidste måned teaset hvad der ligner et album med masser af stories og ikke mindst billeder af ham i studiet. Vi hørte først nyheden da den nybagte babydaddy Travis Scott, i et tweet gakkede ud

over det kommende album

 

 

 

Men hvem siger det album, egentlig er færdigt ? - no worries "Starboy" himself bekræfter det i et opslag på Instagram i bedste The Weeknd manér - nonchalant og uden det helt store postyr.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

  

 

 

 

 

'Starboy' var det seneste album, og mange mente det, var en lidt anderledes Abel vi fik lov til at høre. Det tyder dog på at vi får den "gamle" The Weeknd tilbage, hvert fald hvis man spørger Travis Scott.

Tidligere album inkluderer bl.a. Trilogy (2012), Kiss Land (2013), Beauty Behind The Madness (2015) og sidst men ikke mindst starboy (2016). Hvis du er inkarneret fan, husker du også hans første mixtapes House Of Balloons (2011), Thursday (2011) og hvert fald (2011).

 

 

 

Please reload

Seneste nyheder

6ix9ine laver en God's Plan pt. 2

March 27, 2018

Cardi B afslører dato og cover på debutalbum

March 27, 2018

Maître Gims er klar med hele 40 nye numre !

March 26, 2018

1/1
Please reload

Hommage IvS, Toldbodgade 51B, DK-1253 København K

All rights reserved Hommage 2018-2020

som en HOMMAGE til den internationale scene Præsenterer vi dig for musik landskabet og dets forskellige kulture, lyd og sprog.

Fra favela til banlieue, find det nyeste og mest relevante musik. hold dig opdateret med udenlandske artister og tendenser

 

/oʊˈmɑːʒ/